Промо фартухи з логотипом
Ще кілька років тому я навіть не замислювалась над тим, наскільки важливою є візуальна презентація команди. Ми працювали, як могли, зосереджуючись на сервісі, якості послуг і відгуках клієнтів. Але одного дня я просто подивилась на наш колектив збоку й зрозуміла — чогось не вистачає. У кожного свій стиль одягу, різні кольори, відсутність єдиного образу. І хоч ми чудово справлялися зі своєю справою, зовні це виглядало надто хаотично.
Після кількох порад знайомих і невеликого дослідження я натрапила на компанію "Твій Дизайн". Мені сподобалося, що вони пропонують індивідуальний підхід, можуть створити щось не просто зручне, а ще й красиве. Я давно думала, що для нашої справи ідеальним рішенням стануть саме промо фартухи з логотипом https://print-logotip.com.ua/ua/p22184615-promo-fartuki-logotipom.html Це практично, помітно і стильно. Я звернулася до них із запитом і одразу відчула, що це саме те місце, де мене зрозуміють. Менеджер спокійно вислухала всі мої побажання, розповіла про варіанти тканин, кольори, форми та способи нанесення логотипу. Було приємно, що зі мною говорили не мовою шаблонів, а справді хотіли допомогти створити те, що підходить саме нам. Виготовлення промо фартухів з логотипом відбулось швидко і без зайвого клопоту. Коли я отримала першу партію, в мене просто перехопило подих — все виглядало навіть краще, ніж я уявляла. Працівники з радістю приміряли нову форму, і ми одразу помітили, наскільки змінився зовнішній вигляд команди. З'явилась єдність, стиль і навіть якась особлива впевненість у собі.
Тепер я знаю точно — такі деталі, як одяг із логотипом, формують атмосферу, до якої хочеться повертатися. І якщо ви досі вагаєтесь, чи потрібно це вашій команді, можу сказати одне — варто хоча б спробувати. А з компанією "Твій Дизайн" це буде легко, приємно і красиво.